Cautare

1675 de rezultate pentru "accident botosani" (7.58 secunde)
O initiativa laudabila este infiintarea CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI.
Iubire dincolo de moarte Problemele de sanatate ale poetului recidiveaza si el a a fost lasat in grija familiei de la Botosani. ... Mihaiu Botosani, 29 August, 1879 Draga si dulcea mea amica, De cand ai plecat tu, n-a plecat numai fericirea ci si linistea si sanatatea mea.
Bucurestenii si nu numai au avut ocazia sa guste si sa cumpere de la targul de la MTR produse traditionale din zona Moldovei, Botosani, precum:
Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc de la Botosani, e prezent zilele acestea la targul de produse traditionale din Piata Amzei, cu: ... "La Botosani, avem o cofetarie si o patiserie in care se gasesc toate aceste produse!
Vicepresedintele PLD, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani ca exista un triunghi al complicitatii intre PNL, PSD si PC, singura solutie viabila pentru tara fiind alegerile anticipate.
Prefectii de Botosani si Ialomita, controlati de Guvern Referindu-se la prefectii care sunt verificati in acest moment pentru suspiciuni de implicare in "activitati electorale", Cristian David a mentionat ca, pana in prezent, sunt desfasurate controale la Botosani si Ialomita.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani.
Senatorul Viorel Alexandru, reprezentand circumscriptia electorala Botosani, l-a inlocuit in Senat pe democrat-liberalul Mihai Tibuleac, ales presedinte al Consiliului Judetean Botosani, la alegerile locale din iunie.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, la o intalnire cu autoritatile locale la Botosani, ca daca fratele sau mai intra intr-o firma dubioasa s-ar putea sa nu mai candideze.
Intrebat pe ce sprijin conteaza din partea filialelor la Congres, fie pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, fie pentru candidatura proprie, Mitrea a invocat organizatiile PSD din Botosani, Bihor, Satu Mare, Covasna.
"Ne vom decide cui vom da votul la Congres"Liderul PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, a declarat, ieri, ca se va putea pronunta asupra candidaturii lui Miron Mitrea la presedintia PSD dupa ce va vedea programul acestuia, variantele si ideile pentru eficientizarea activitatii din partid, transmite www.mediafax.ro.
Meniu de restaurant la puscarieIn 2008, Administratia Nationala a Penitenciarelor a implementat un sistem de asigurare a hranei detinutilor prin servicii de catering, in trei unitati de detentie din tara, printre care si Penitenciarul Botosani.
Totodata, deputatul PDL de Botosani Stelica Iacob Strugaru il are angajat la biroul parlamentar pe Iacob-Strugaru Radu drept consilier, si care a beneficiat in februarie impreuna cu un alt angajat de 6.592 de lei.
Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
Pe termen scurt poate fi privita ca o scindare, dar pe termen lung, din concurenta celor doua ar putea aparea beneficii", a declarat Marius Orosanu, liderul Cartel Alfa Botosani. ... Liderii sindicatului Impact nu au putut fi contactati de reporterii cotidianului Monitorul de Botosani.
Excluderea senatorului Liviu Campanu din UNPR, ca urmare a votului pentru motiunea de cenzura, a inceput sa faca valuri la Botosani.
Numirea sa a fost confirmata ieri si de Constantin Contac, unul din politicienii doriti de la centru pentru a prelua conducerea UNPR Botosani. ... Potrivit fostului lider PSD, lui Domonco ii va reveni si sarcina de a constitui un grup de baza al partidului in Botosani.
In Botosani, primarul PDL Catalin Flutur este cotat, potrivit sondajelor PSD, la peste 40%, in timp ce candidatul USL, Gabriel Oprisanu, are cu aproximativ 10 procente mai putin.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
Senatorul Gheorghe Marcu se declara impotriva coborarii pragului de varsta pentru dreptul la vot Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat, senatorul Gheorghe Marcu, respinge ideea reducerii varstei de vot de la 18 la 16 ani.
google-analytics.com